Sivut

tiistai 18. maaliskuuta 2014

Kevät keikkuu

Tähän kevääseen kuuluu entistä enmmän peltotöitä ikkunalla, taimia on tulossa puutarhaan koristukseksi ja hyvödyksi. Jättiverbenaa en ole saanut itämään, vaikka purkkeja on erilaisissa läpötiloissa siellä täällä, jääkaapissa ja parvekkeen oven edessä. Yksi päämäärä on saada puutarhaan perhosia vierailulle ja jättiverbena olisi eräs perhosia haukutteleva kasvi. On niitä onneksi muitakin. Nyt alkoikin sopivasti sataa lunta puutahahaaveiden keskelle.

Odottelen kovasti postista Olga Oravaa! En ole saanut sitä vielä nähdä ja täytyy sanoa, että tätä kirjaa odotan kovasti.

Oululainen Kultuuritalo Valve on tekemässä kuvituksistani näyttelyä. Pääosassa koulun sanataideopettajien Riimikissa kikattaa -kirja. Näyttelyyn tulee mm. kirjan hahmoja ommeltuna ja muuta ihanaa elämyksellistä. mahtavaa seurata kun ammattilaiset kokoavat näyttelyä. Muitakin kirjoja on näyttelyssä esillä. Näyttely pääsee toivottavasti kiertämään ympäri Suomea.
Kevääseen on siis kuulunut kuvien esimistä kaapeista ja kovalevyiltä.

Olen myös kuvittanut vammaisten lasten perheille avuksi tulevaa materiaalia, joka valmistuu tässä kevään aikana. Anni ja loistokoirat -kirjalle on tekeillä jatkoa, kirja ilmestyy WSOY:ltä syksyllä.








1 kommentti:

Lähetä kommentti